kamperen

Kamperen bij B&B de Witte Raaf en BoerderijYoga

In het voorjaar van 2020 openen we onze mini-natuur-camping. Misschien wel de kleinste camping van Nederland, dan toch in ieder geval wel van Friesland.Je bent van harte welkom om je trekkerstentje op te zetten in onze charmante boerderijtuin.

Achter de pittoreske vijver hebben we plek voor 5 tot 7 trekkerstentjes. Het charmante veldje wordt door de bossige boerderijtuin onttrokken aan het zicht van de oude boerderij. Twee prachtige hoge tulpenbomen voorzien het veldje van voldoende schaduw. Er is geen elektriciteit aanwezig op het kampeerveldje, maar in de boerderij bevindt zich een sanitaire ruimte met douches en toiletten waar je kosteloos gebruik van kunt maken. Tevens is er buiten een afwasgelegenheid, en zijn er tegen betaling een wasmachine en een droger beschikbaar.

Je kunt je mobiele telefoon opladen in de sanitaire ruimte. Daarnaast beschikken we over een "fietsverpleegpunt" en oplaadstation.

 

Als je wilt kun je een "ontbijtje-to-go" bestellen, om op die manier smakelijk je dag te starten tussen de ontwakende natuur. De intense stilte, donkere nachten, duizenden sterren, en een prachtige natuur maken onze mini-camping bijzonder.

Onze camping is vooral geschikt voor natuurliefhebbers die per fiets of wandelend de mooie natuur in Nederland willen ontdekken. Mini-natuurcamping de Witte Raaf ligt te midden van honderden kilometers fiets-/ wandelroute en vele fietsknooppunten. Aan de rand van het Drents Friese Wold en het Fochteloer Veen. Ook het Drenthepad loopt praktisch langs onze boerderij.

PRIJZEN MINI-NATUUR-CAMPING:
 • ALL-IN*: 15,- PER NACHT
 • Extra tent €7,50
 • Extra persoon €5,-
 • Toeristenbelasting €1,-
 • Wassen €5,- per keer
 • Drogen €5,- per keer
 • Eigen meegebrachte koelelementen kunnen gekoeld worden voor €0,50 per element per keer
 • Meegebrachte eigen elektrische koelbox kan voor €3,00 p.d. in de sanitaire ruimte aan de stroom geplaatst worden
 • Huur Supplank  €10,- indien beschikbaar/ in overleg 
 • Huur tandem €10 p.d indien beschikbaar/ in overleg
 • Ontbijt to-go***: €10,00 p.p.
 • Aankomst vanaf 15.00 uur – vertrek voor 11.00 uur

*= incl. 1 tent max. 2 personen + toeristenbelasting

*** Uiterlijk avond ervoor reserveren

Reserveren

BIJZONDERHEDEN:
 • Gratis gebruik sanitaire ruimte in de boerderij
 • Afwasgelegenheid bevindt zich buiten.
 • Geen stroom aanwezig op de campingplek, wel in de sanitaire ruimte en bij de afwasgelegenheid.
 • Mogelijkheid tot opladen mobiele telefoon in sanitaire ruimte
 • er is géén koelkast aanwezig, wel een diepvriesje om tegen een geringe vergoeding je koelelementen te bevriezen.

We vinden het erg belangrijk om onze voetstap op de wereld zo klein mogelijk te houden. Dat is, als je een B&B én een (mini) camping runt, niet heel gemakkelijk. We leren iedere dag weer een beetje meer over het reduceren van afval en proberen ons leven en onze onderneming "low waste" te runnen.

Het lukt ons om de grijze vuilcontainer slechts eenmaal per vier weken te laten legen, zelfs bij volledige bezetting van de B&B.

Maar dat lukt natuurlijk niet zonder jouw hulp!

Dat betekent bijvoorbeeld ook dat je bij ons geen kleine flesjes shampoo in je douche ziet staan. Want als je daar goed over nadenkt, hoeveel afval laat je dan achter, en hoe groot is de verspilling? Daarbij maakt bijna niemand zo'n klein flesje immers helemaal leeg. Na vertrek worden de lege flaconnetjes halfvol in de afvalemmer gedeponeerd.

Neem dus je eigen favoriete (milieuvriendelijke ;-) verzorgingsproducten mee!

Er is geen televisie in de boerderij. Ook niet nodig, want je uitzicht is een natuurfilm op zich. Je kamer heeft een deur naar buiten, en het uitzicht is prachtig. Daar kunnen echt geen tv-beelden tegenop.

Kortom, een plek middenín de natuur waar we leven met respect vóór de natuur en de aarde. We nodigen je van harte uit om mee te genieten van deze fantastische plek en ons te helpen bij onze missie.

ONZE MINI CAMPING IS GEHEEL AF TE HUREN OM ER BIJVOORBEELD EEN FIJN FAMILIE WEEKEND DOOR TE BRENGEN. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Meer informatie

Je vindt ons ook op:

charmecamping.nl

natuurcamping.nl

 

Heb je vragen of wil je vrijblijvend meer informatie?

Klik hier

© 2022 BoerderijYoga